تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی از طرف پژوهشگران کشور

تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی از طرف پژوهشگران کشور

بی دانلود: یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک دانشگاه شهید بهشتی موفق به تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی شد.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، فعال در حوزه تولید انواع عسل با رتبه های غذایی، دارویی-غذایی و دارویی، موفق به ثبت دستاوردهای علمی در حوزه فرآورده های زنبور عسل شد.
ثبت اختراع و کسب دانش پروسه تولید مکمل گرده گل زنبور عسل (دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشأ گیاهی) با همکاری هادی ملکی عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی و همین طور ثبت اختراع دانش فنی رتبه بندی و تولید عسل دارویی-درمانی (دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشأ گیاهی)، از دستاوردهای این واحد دانش بنیان است که توانسته مجوز آنها را از سازمان غذا و دارو گرفتن کند.
به نقل از روابط عمومی پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، همین طور پژوهشگران این شرکت با همکاری سازمان استاندارد و اداره کل استاندارد تهران، در زمینه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بین المللی در حوزه فرآورده های زنبور عسل اقدام نموده اند.
ارائه پیشنهاد ایجاد مرکز تحقیقات فرآورده های زنبور عسل، به عنوان یک واحد پیشران در صنعت غذایی و دارویی کشور در دانشگاه شهید بهشتی از دیگر اقدامات این پژوهشگران است که مورد تأیید و تصویب قرار گرفته است.



1401/10/21
08:25:48
0.0 از 5
466
تگهای خبر: تولید , دانش بنیان , دانشگاه , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
beedownload بی دانلود