توسط محققان هنگ كنگ صورت گرفت

ساخت نخستین آنتن جهان برای ارتباطات بی سیم فوق امن 6G

ساخت نخستین آنتن جهان برای ارتباطات بی سیم فوق امن 6G

به گزارش بی دانلود، یک آنتن جدید که «آنتن فراسطحی جهانی مایکروویو» نامیده می شود، می تواند به صورت پویا، همزمان، مستقل و با دقت تمام خواص ضروری امواج الکترومغناطیسی را از راه یک نرم افزار کنترل کند.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، گروهی از محققان به سرپرستی پروفسور چان چی هو (Chan Chi-hou) از دانشگاه سیتی هنگ کنگ، آنتن ویژه ای ساخته اند که می تواند هر پنج جنبه مهم امواج الکترومغناطیسی را با استفاده از یک نرم افزار کامپیوتری کنترل کند.
فناوری امیدوارکننده برای اتصال 6G
این یک پیشرفت بزرگ در سیستم های ارتباطی بی سیم 6G است. قابلیت های منحصر به فرد این آنتن در کنترل و ایمن سازی سیگنال ها، آنرا برای طیف وسیعی از کاربردها همچون جمع آوری اطلاعات، ارتباطات و انتقال داده، پرارزش می کند.
این آنتن قدرت امواج، زمان، فرکانس، جهت و حتی نحوه ارتعاش آنها را به صورت همزمان تنظیم می کند. این اولین باری است که کسی آنتنی می سازد که می تواند همه این کارها را همزمان انجام دهد و پیشرفت قابل توجهی در این حوزه را نشان داده است.
این یک آنتن خاص است، چونکه میتوان از آن در سیستم های اطلاعاتی پیشرفته استفاده کرد، مانند سیستم هایی که امکان دارد در آینده داشته باشیم. این آنتن برای مدیریت خیلی از داده ها و حفظ آن داده ها بسیار ایمن است. همینطور می تواند برق را به صورت بی سیم انتقال دهد، به این مفهوم که می تواند دستگاه ها را بدون اتصال فیزیکی شارژ کند.
آنتنی که جهت تابش الکترومغناطیسی را کنترل می کند
یک نکته جالب در مورد این آنتن، اینست که می تواند جهت سیگنال های خویش را کنترل کند و یک لایه اضافی از حریم خصوصی و امنیت اضافه کند. این سبب می شود که این آنتن برای سیستم های ارتباطی که در آنها باید اطمینان حاصل کرد که هیچ کس نمی تواند مکالمات را استراق سمع کند یا مخفیانه به آنها گوش دهد، گزینه خوبی است.
این فناوری ها کاربردهای آنتن فراسطحی جهانی مایکروویو را در حقیقت افزوده، هولوگرافی، سنسورهای یکپارچه و ارتباطات برای 6G، اپتیک کوانتومی و علم اطلاعات کوانتومی گسترش می دهند.
پروفسور وو جنگبو (Wu Gengbo)، نویسنده اول این مقاله، می گوید: ما امیدواریم که یک آنتن فراسطحی جهانی بتواند بعنوان یک فرستنده اطلاعات ساده با هزینه کم، یکپارچگی بالا و مصرف انرژی کم کار کند.
این مطالعه در مجله Nature Communications انتشار یافته است.




منبع:

1402/09/26
15:55:00
0.0 از 5
256
تگهای خبر: ارتباطات , دانشگاه , سنسور , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
beedownload بی دانلود