نخستین ناگت مرغ آزمایشگاهی در آشپزخانه رستوران معروف

نخستین ناگت مرغ آزمایشگاهی در آشپزخانه رستوران معروف

بی دانلود: رستوران زنجیره ای معروف كی اف سی(KFC) امیدوار است بتواند به زودی اولین ناگت مرغ ساخته شده در آزمایشگاه را در رستوران های خود به مشتریان عرضه نماید.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، کوشش برای تولید گوشت های آزمایشگاهی در حال گسترش است تا بجای گوشت حیوانات بعنوان بازیگر اصلی صحنه فست فودها شناخته شود.
حالا گزارش شده است که رستوران زنجیره ای KFC با هدف تولید نخستین ناگت مرغ آزمایشگاهی در جهان با شرکت چاپ سه بعدی روسی "Bioprinting Solutions" همکاری خودرا آغاز نموده است.
این شرکت روسی با بهره گیری از سلول های مرغ و مواد گیاهی، در حال توسعه یک روش چاپ مواد افزودنی است که در حالت ایده آل، "طعم و بافت" مرغ طبیعی را بدون اینکه حیوانی کشته شود، تولید می کند. در عین حال KFC نیز نان، ادویه جات و سایر مواد لازم را برای مطابقت با امضای خاص این رستوران فراهم می آورد.
KFC امیدوار است تا پاییز امسال یک طرح نهایی و آماده آزمایش در مسکو داشته باشد.
گوشت تولید شده در آزمایشگاه مزایای بسیاری دارد. این گوشت با محیط زیست بسیار سازگارتر است، برای اینکه به منابع زیادی احتیاج ندارد. KFC به یک مطالعه اشاره می کند که نشان داده است تولید این گوشت ۱۰۰ برابر به زمین و مزارع کمتری نیاز دارد و انتشار گازهای گلخانه ای را ۲۵ برابر می کاهد.
این گوشت همین طور با جلوگیری از لطمه رساندن به حیوانات و عدم استفاده از مواد شیمیایی سالم تر است.
همین طور این نوع گوشت، منبع غذایی با ثبات تری را فراهم می آورد، چونکه به فراز و نشیب های مرغداری ها در تولید مرغ وابسته نخواهد بود.




منبع:

1399/04/29
23:24:15
5.0 / 5
893
تگهای خبر: تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
لینک دوستان بی دانلود