در نشست كارگروه همكاری های علمی ایران و تركیه پیشنهاد شد

اجرای فراخوان طرح های پسادكتری مشترك ایران و تركیه در حوزه های فناورانه

اجرای فراخوان طرح های پسادكتری مشترك ایران و تركیه در حوزه های فناورانه

بی دانلود: در سومین نشست کارگروه همکاریهای علمی و تحقیقاتی، بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه پیشنهاد اجرای فراخوان طرح های بزرگ کاربردی out standing projects و پسادکتری مشترک در حوزه های فناورانه عنوان شد.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، دکتر میررضا مجیدی، رییس دانشگاه تبریز در سومین نشست کارگروه همکاریهای علمی و تحقیقاتی، بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه که روز چهارشنبه به میزبانی دانشگاه تبریز (به عنوان کارگروه ملی همکاریهای علمی با کشور ترکیه) و بصورت مجازی برگزار شد، اظهار نمود: دانشگاه تبریز بعنوان مرجع همکاریهای علمی بین المللی با کشور برادر ترکیه، اقدامات وسیعی در امتداد ظرفیت سازی انجام داده است.
وی ادامه داد: دانشگاه تبریز بعنوان مرجع همکاریهای علمی بین المللی با کشور برادر ترکیه، اقدامات وسیعی در امتداد ظرفیت سازی انجام داده است که اجرای دو فراخوان در سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ یکی از آنهاست.
رییس دانشگاه تبریز در ادامه سخنان خود، پیشنهاد اجرای فراخوان طرح های بزرگ کاربردی out standing projects و پسادکتری مشترک در حوزه های فناورانه را داد.
به گفته ی ایشان، توزیع جغرافیایی طرح ها، نشان از استقبال پژوهشگران سراسر کشور از فراخوان های طرح های پژوهشی مشترک با پژوهشگران کشور ترکیه است و حمایت های بیشتر از طرح ها امکان افزایش تعداد طرح ها را فراهم می آورد.
پروفسور ماندال، رییس سازمان علم و فناوری ترکیه(توبیتاک) نیز ایجاد علوم نوین و آموزش دانشجویان را از اهداف اصلی این سازمان دانست و اظهار نمود: توبیتاک گستره وسیعی از همکاریهای فناورانه و علمی را در کشور ترکیه رهبری می کند و اکنون مرجع اصلی اجرا و پشتیبانی از طرح های تحقیقاتی بین المللی با بیش از ۶۴ کشور دنیاست.
وی با اعلان اینکه اکنون ایران به سبب کارهای پژوهشی درخشان توسط پژوهشگران و دانشگاه های خود برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است، عنوان کرد: باید از ظرفیت های فراوان موجود که توسط دوفراخوان موفق ما اثبات شد، بهره برداری حداکثری کرد.
رییس سازمان علم و فناوری ترکیه اشاره کرد: توبیتاک اکوسیستم عظیم فناوری با شرکت بیش از ۲۰۰ دانشگاه و موسسه خود به وجود آورده است که از دستاوردهای بزرگ آن شمرده می شود.
بگفته ماندال، فراخوان های پروژه های عظیم و درخشان از برنامه های مهم با کشورهای مختلف است که امیدواریم ایران هم به آن بپیوندد.
به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، او در آخر با اعلان اینکه ایجاد علوم نوین و آموزش دانشجویان از اهداف اصلی ما است، ابراز امیدواری کرد که دو طرف برای اجرای فراخوان سوم همکاری ها به زودی اقدام نمایند.





منبع:

1400/03/12
23:27:09
0.0 از 5
962
تگهای خبر: آموزش , پروژه , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
beedownload بی دانلود