دانشگاه هاروارد به دنبال شواهد فیزیكی از بیگانگان و فناوری های آنها!

دانشگاه هاروارد به دنبال شواهد فیزیكی از بیگانگان و فناوری های آنها!

یکی از اساتید دانشگاه ˮهارواردˮ با تشکیل یک تیم، پروژه جدیدی در زمینه جستجو برای فرازمینی ها و فناوری های آنها راه انداخته است.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، بیگانگان امکان دارد در همین نزدیکی ما باشند و برخی شواهد هم حکایت از آن دارد اما به هیچ وجه نمی توان چنین موضوعی را با قطعیت بیان کرد.
ازاین رو یک تیم بین المللی از دانشمندان به سرپرستی یک پروفسور از دانشگاه "هاروارد" به نام "آوی لوب" جستجوی جدیدی را برای یافتن شواهد در ارتباط با فناوری های ساخته شده توسط تمدن های بیگانه بعنوان بخشی از یک پروژه جدید به نام "پروژه گالیله" شروع کرده است.
"آوی لوب" در گذشته این دیدگاه به شدت بحث برانگیز را بیان کرد که "اوموآموآ"(Oumumua) که نخستین جرم میان ستاره ای شناخته شده عبوری از منظومه شمسی است، یک کاوشگر خورشیدی است که بوسیله ی یک تمدن فرازمینی به سمت ارسال شده است.
"لوب" در مصاحبه ای در ماه مارس به برخورد نامطلوب و خصمانه با اظهارات خود از طرف جامعه علمی اشاره نمود. با این وجود ادعا کرد که تعداد معدودی از دانشمندان به صورت خصوصی با او تماس گرفته اند و گفته اند که با او موافق هستند، اما از حمایت عمومی وی منصرف شده اند، چونکه احساس کرده اند که این اظهار نظر می تواند به حرفه آنها صدمه برساند.
وی در همان مصاحبه تصریح کرد که کشف فناوری بیگانه تاثیر زیادی در نحوه درک ما از موقعیت خود در جهان، آرزوهای فضایی ما و اعتقادات فلسفی و نظری ما خواهد داشت.
حالا "لوب" و تیمش در جستجوی این معنای عمیق کیهانی، به دنبال فناوری های بیگانه بعنوان بخشی از پروژه ای جدید به نام "پروژه گالیله" خواهند بود. انتخاب این نام بطور قطع بدون ارتباط با داستان "گالیله" نیست که به جرم اعتقادات صحیح علمی خود از طرف کلیسا از جامعه طرد و حبس خانگی شد، تنها به این خاطر که بدعت گذار این اعتقاد بود که خورشید به دور زمین می چرخد!
"پروژه گالیله" می خواهد یک شبکه جهانی از تلسکوپ ها، دوربین ها و کامپیوتر ها ایجاد نماید تا بتواند اجسام پرنده ناشناس را به دقت بررسی کند. گزارش شده است که این پروژه تابحال ۱.۷۵ میلیون دلار از اهدا کنندگان خصوصی دریافت کرده است و "لوب" تصریح کرد که امیدوار است این رقم ۱۰ برابر شود.
وی در یک کنفرانس مطبوعاتی درباره "پروژه گالیله" به خبرنگاران اظهار داشت: به علت یافتن تعداد بی شماری از سیاره های فراخورشیدی با احتمال قابلیت سکونت، ما دیگر نمی توانیم احتمال تمدن های فناورانه بیگانگان را نادیده بگیریم.
او همینطور در مورد گزارش پنتاگون از نتیجه بررسی گزارش های مشاهده اشیای ناشناس پرنده توسط پرسنل نیوری دریای آمریکا اظهار داشت: آنچه در آسمان می بینیم چیزی نیست که سیاستمداران یا پرسنل نظامی آنرا تفسیر کنند، چونکه آنها بعنوان دانشمند آموزش ندیده اند و این وظیفه جامعه علمی است که این وقایع را بررسی کند.
اطلاعیه راه اندازی "پروژه گالیله" اندکی بعد از انتشار گزارش پنتاگون در مورد فیلمهای انتشار یافته از بشقاب پرنده های احتمالی منتشر گردید و در خصوص این بود که ماهیت واقعی آنها هیچگاه مشخص نشده است. در واقع پنتاگون وجود فرازمینی ها را نه تایید نمود و نه تکذیب.
علاوه بر محققانی از دانشگاه های "پرینستون" و "هاروارد"، "پروژه گالیله" از تحقیقات و منابع چندین موسسه سطح بالای دیگر همچون "کلتک"، "کمبریج" و دانشگاه "استکهلم" هم بهره خواهد برد.
اولین "باستان شناسان فضایی"
"لوب" اخیراً کتابی به نام "فرازمینی: نخستین نشانه زندگی هوشمند فراتر از زمین" منتشر نموده است که در آن استدلال های خویش را در مورد شناسایی "اوموآموآ" بعنوان کاوشگر فضایی ارسال شده بوسیله ی یک تمدن پیشرفته از آن سوی منظومه شمسی بیان کرده است.
وی در جهت جستجوی مداوم خود، در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی نامی را تحت عنوان "باستان شناسی فضایی" برای یک زمینه علمی جدید تحقیقاتی ابداع کرد که آنرا جستجو برای فناوری های بیگانه مانند کاوشگرهای تمدن های بیگانه موجود و باستان توصیف کرد.
تابحال جستجوی حیات بیگانگان بیشتر روی سیگنال های رادیویی بیگانه متمرکز بوده است که این زمینه بعنوان "جستجوی هوش فرازمینی"(SETI) شناخته می شود.
"فرانک لاوکین" یکی از هم بنیان گذاران این پروژه جدید در زمینه فناوری بیگانگان است که همینطور یک محقق مدعو در دانشگاه "هاروارد" و در بخش زیست شناسی شیمیایی و شیمی است. وی برخلاف "لوب" چندان به وجود فرازمینی ها معتقد نیست. با این وجود می گوید که لازم است از نظر تجربی داده ها را با عنایت به روش های علمی ثبت و ضبط و تفسیر نماییم و اشاره نمود که راه جهت بررسی تجربی شواهد باز است.
وی اظهار داشت: "پروژه گالیله" فقط در منظومه شمسی به دنبال فناوری بیگانه نخواهد بود. بلکه همینطور به فضای میان ستاره ای برای شناسایی حیات و سیگنال های جدید از ماهواره های بیگانه نگاه خواهد نمود.




منبع:

1400/05/07
21:27:24
0.0 از 5
1091
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
beedownload بی دانلود