از سوی دانشمندان آمریكایی ارائه شد

آزمایش فوری و کم هزینه برای تشخیص کروناویروس

آزمایش فوری و کم هزینه برای تشخیص کروناویروس

بی دانلود: دانشمندان آمریکایی، آزمایش جدیدی را برای تشخیص کروناویروس ابداع نموده اند که سریع است و هزینه کمی دارد.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، دانشمندان "موسسه ملی سلامت" (NIH) آمریکا، روش جدیدی را برای تشخیص کروناویروس ابداع نموده اند که در زمان و هزینه صرفه جویی می کند.
آزمایش تشخیصی همچنان یک روش مهم برای مقابله با کووید-۱۹ محسوب می شود. آزمایش های استاندارد برای تشخیص کووید-۱۹، آران ای ویروس را به کار می گیرند اما ابتدا باید آران ای از نمونه استخراج شود. تولیدکنندگان کیت های استخراج آران ای طی دوره همه گیری کووید-۱۹، با مشکلات بسیاری برای برآورده کردن تقاضا رو به رو شده اند و این موضوع، مانعی برای آزمایش کووید-۱۹ در سراسر جهان بشمار می رود.
با ظهور انواع جدید ویروس، نیاز به آزمایش های بهتر و سریع تر، بیش از پیش احساس می شود.
پژوهشگران در این پروژه، از عاملی موسوم به "Chelex 100" استفاده کردند تا آران ای کروناویروس را در نمونه ها حفظ کنند.
"بین گوآن" (Bin Guan)، سرپرست این پژوهش اظهار داشت: ما از نمونه هایی با تراکم مختلف استفاده کردیم تا بررسی نماییم که آیا می توان از آنها برای تشخیص مستقیم آران ای بهره برد یا خیر.
وی ادامه داد: پاسخ، مثبت بود و آزمایش، حساسیت بالایی داشت. این آماده سازی، ویروس را غیرفعال می کند و به ایمنی کار کردن پرسنل آزمایشگاه با نمونه های مثبت می انجامد.
این گروه پژوهشی با آزمایش انواع مواد شیمیایی و استفاده از نمونه های مصنوعی و انسانی توانستند عواملی را شناسایی کنند که با پایین ترین میزان آسیب، به حفظ آران ای در نمونه ها می پردازند و امکان تشخیص مستقیم کروناویروس را فراهم می کنند.
پژوهشگران برای اعتبار بخشیدن به آزمایش خود، نمونه هایی را از بیماران جمع آوری کردند و به بررسی آنها پرداختند. نمونه ها در معرض حرارت قرار گرفتند و سپس آران ای ویروس در آنها آزمایش شد. این روش در مقایسه با روش استاندارد توانست عملکرد آران ای را برای آزمایش، به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
"رابرت هافناگل" (Robert Hufnagel)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: ما باور داریم که این روش جدید، مزایای آشکاری همچون افزایش حساسیت، کاهش زمان و هزینه را به همراه دارد.
این پژوهش، در مجله "iScience" به چاپ رسیده است.




منبع:

1400/05/27
14:19:12
0.0 از 5
1073
تگهای خبر: پروژه , تولید , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
beedownload بی دانلود