کندی رگولاتوری چالش کشور برای توسعه هوش مصنوعی

کندی رگولاتوری چالش کشور برای توسعه هوش مصنوعی

به گزارش بی دانلود معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، فارغ التحصیلی سالانه 3 هزار دانشجو، 500 عضو هیات علمی و 300 شرکت فعال در زمینه هوش مصنوعی را از ظرفیت های کشور در این عرصه دانست و اظهار داشت: فاصله بخش رگولاتوری و فناوری باعث شده که نتوانیم از این ظرفیت بهره مند شویم.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا ستار هاشمی امروز در مراسم رونمایی از دو پروژه پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات در زمینه هوش مصنوعی با اعلان اینکه سهم اقتصاد دیجیتال از کل اقتصاد در دنیا تا سال ۲۰۲۵ به میزان ۲۴ درصد برآورد شده است، اضافه کرد: یعنی تا ۳ سال آینده سهم اقتصاد دیجیتال از کل اقتصاد ۲۴ درصد می شود، در صورتیکه سهم امروز اقتصاد دیجیتال به ۳۰ درصد یعنی حدود ۳۰ تریلیون دلار رسیده است.
وی با تاکید بر این که بیش از ۴۰ کشور دنیا سهم اقتصاد دیجیتالشان ۴۰ درصد است، اظهار نمود: قسمتی از این جهش ناشی از شیوع ویروس کرونا و بخش دیگر آن مربوط به تحولات حوزه فناوری است.

هاشمی، هوش مصنوعی را یکی از مؤلفه های کلیدی در شکل گیری اقتصاد دیجیتال عنوان نمود و تصریح کرد: سهم هوش مصنوعی به تنهایی در اقتصاد تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱۵ درصد برآورد شده است.
معاون فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، توسعه این حوزه در کشور بر طبق این آمارها را نیازمند برنامه ریزی و تدبیر دانست و اضافه کرد: برمبنای نتایج مطالعات توسعه هوش مصنوعی ۹۷ شغل به وجود می آورد و ۸۵ شغل را از بین می برد. این فناوری مشاغلی را که نیاز به تکرار دارند، از بین می برد، ولی در مقابل نیاز به متخصص را بیشتر می کند.
وی افزود: بر این اساس جهت گیری ما در تربیت نیروی انسانی باید بر استفاده حداکثری از ظرفیت های نیروی انسانی متمرکز باشد.
هاشمی، فارغ التحصیلی سالانه ۳ هزار دانشجو، ۵۰۰ عضو هیات علمی و ۳۰۰ شرکت فعال در زمینه هوش مصنوعی را از ظرفیت های کشور در این عرصه دانست و تصریح کرد: با برنامه ریزی و استفاده از این ظرفیت باید تلاش نماییم ضمن نگهداشت نیروی انسانی در کشور، سهم مناسبی از کاربرد هوش مصنوعی را ایجاد نماییم.
وی فاصله رگولاتور با فناوری را از چالش های کشور در این عرصه ذکر کرد و افزود: فناوری ها به سرعت درحال توسعه هستند، ولی بخش رگولاتوری نمی تواند با سرعت مناسب به جلو برود که این امر سبب شکافی شده و نمی توانیم از ظرفیت های موجود در هوش مصنوعی استفاده نمائیم.





منبع:

1400/11/11
12:56:43
0.0 از 5
901
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
beedownload بی دانلود