معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم تاكید كرد؛

توسعه مراکز رشد و پردیس های فناوری در دانشگاه ها ضروریست

توسعه مراکز رشد و پردیس های فناوری در دانشگاه ها ضروریست

به گزارش بی دانلود، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست روسای دانشگاه ها و پارک علم و فناوری استان یزد بر لزوم ایجاد و توسعه مراکز رشد و پردیس های فناوری در دانشگاه ها با مشارکت پارک علم و فناوری استان تاکید نمود.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، دکتر علی خیرالدین در این جلسه ضمن اشاره به مأموریت اصلی این حوزه در زمینه ظرفیت سازی، تسهیل گری و بهبود ساختارهای زیست بوم فناوری با محوریت دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری، اظهار داشت: گفتمان سازی، شبکه سازی و تعامل با ذی نفعان ملی و بین المللی همچون مهم ترین راهبردهای این معاونت در جهت نیل به اهداف و اولویت های وزارت عتف در حوزه فناوری است.
وی اهداف این معاونت را راهبری و مدیریت متمرکز پارک ها، توسعه زیست بوم نوآوری و کارآفرینی، توسعه فناوری و نوآوری در دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری، پژوهشگاه ها، شبکه سازی و ایجاد نظام ملی و نوآوری برشمرد و تصریح کرد: انتظار داریم، دانشگاه ها ابتدا مراکز کارآفرینی و نوآوری را ایجاد کنند که نیازی به مجوز ندارد، بعد مرکز رشد و بعد پردیس علم و فناوری شکل بگیرد.
دکتر خیرالدین با تکیه بر ایجاد قطب های فناوری در پژوهشگاه ها اظهار داشت: بحث طرح کلان فناوری را باید در پژوهشگاه ها شکل دهیم. همینطور با هماهنگی مسؤلان استانی و شهرستانی باید مرکز رشد و پردیس های دانشگاهی ایجاد شود و از جزء به کل یعنی از مرکز کارآفرینی به پردیس فناوری برسیم.
به نقل از ایشان، تدوین آئین نامه برنامه پشتیبانی از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در وزارت علوم، طراحی و رونمایی از سامانه نان، تهیه پیش نویس و تدوین آئین نامه های مراکز کارآفرینی و نوآوری طرح گرنت فناوری، طرح دستیار فناوری، طرح ملی نوآوری، طرح تور فناوری، طرح تانا و قطب های فناوری و نوآوری در استان ها و تهیه پیش نویس نظام ملی نوآوری و فناوری از اهم اقدامات معاونت فناوری وزارت علوم از بدو تشکیل تابحال است.
وی با اشاره به اینکه تعامل دانشگاه با پارک اولویت اصلی معاونت فناوری به حساب می آید، به طرح «دستیار فناوری» در جهت برقراری تعامل بیشتر بین دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری اشاره نمود و اظهار داشت: برپایه این طرح دانشگاه ها می توانند دانشجویان علاقمند به حوزه فناوری را برای مهارت افزایی به پارک علم و فناوری بفرستند و در این خصوص هم برای دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری هم به ترتیب مبالغ ۱، ۲ و ۳ میلیون تومان به صورت ماهیانه در نظر گرفته شده است. در این طرح همینطور برای شرکتهای فناوری که دانشجویان را پذیرش می کنند امتیازهایی از جانب وزارت علوم در نظر گرفته شده است.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای دانشگاه ها، پارک علم و فناوری، مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان استان یزد در این جلسه به بیان دیدگاه ها و انتظارات خود از وزارت عتف بخصوص از حوزه معاونت فناوری و نوآوری این وزارت خانه پرداختند.



1401/05/28
17:07:35
0.0 از 5
579
تگهای خبر: تولید , دانش بنیان , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
beedownload بی دانلود