خیرالدین در بازدید از مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی پیشنهاد داد

پارک علم و فناوری نرم ویژه علوم انسانی تاسیس شود

پارک علم و فناوری نرم ویژه علوم انسانی تاسیس شود

به گزارش بی دانلود، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم به مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی پیشنهاد داد: باتوجه به ظرفیت این مؤسسه در ابتدا مرکز کارآفرینی و نوآوری و سپس پارک علم و فناوری نرم ویژه علوم انسانی تاسیس شود. تاسیس مرکز رشد موجب ایجاد بستر مناسب برای تحولات نوآورانه و فناورانه می شود.



به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، دکتر خیرالدین در نشست هم اندیشی با رییس و مدیران مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی که در محل مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی برگزار شد، به جایگاه ویژه مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در ادوار مختلف پرداخت و افزود: این مؤسسه مغزافزار آموزش عالی است و می بایست متولی آمار آموزش عالی نیز باشد. آماری که از طرف مؤسسه منتشر می شود، مستند است و مبنای تصمیم گیری مدیران آموزش عالی قرار می گیرد و از مؤسسه می خواهم تا آمار حوزه پارک های علم و فناوری و دانش بنیان را بررسی کند.

وی در ادامه با اشاره به اهداف ذکر شده در اساسنامه مؤسسه، اظهار داشت: پیشنهاد من این است در بازبینی اساسنامه مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی به ماموریت های جدید و رویکرد های نوین مثل فناوری و نوآوری توجه ویژه ای داشته باشید.

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم اظهار داشت: پیشنهاد دیگر من به مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی باتوجه به ظرفیت آن در ابتدا تاسیس مرکز کارآفرینی و نوآوری در مؤسسه و سپس پارک علم و فناوری نرم ویژه علوم انسانی است. تاسیس مرکز رشد موجب ایجاد بستر مناسب برای تحولات نوآورانه و فناورانه می شود.

اختصاص دبیرخانه یکی از اتاق های فکر به موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی

خیرالدین با اشاره به تاسیس اتاق های فکر شانزده گانه در وزارت علوم، اظهار داشت: معاونت فناوری و نوآوری آمادگی دارد یکی از اتاق های فکر را به مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی محول کند. پس بعد از هماهنگی های لازم، دبیرخانه یکی از اتاق های فکر به مؤسسه اختصاص می یابد.

وی افزود: مؤسسه با ارائه پروپوزال های مختلف به معاونت فناوری و نوآوری اعلام نماید که چه کارهایی می تواند برای معاونت انجام دهد تا ما بعد از بررسی پیشنهادهای دریافتی و اولویت بندی آنها آغاز به همکاری کنیم؛ برای اینکه مشکلات عدیده ای در زمینه فناوری وجود دارد که نیازمند پژوهش است. به عنوان مثال آیا پارک های علم و فناوری مسیر را درست می روند؟ مؤسسه می تواند با بهره گیری از توان موجود در بخش GIS چالش ها را احصا و نسبت به ارائه راه حل اقدام نماید.

خیرالدین با اشاره به اینکه فناوری ثبت اختراع است و نوآوری تجاری سازی ایده است، افزود: یکی دیگر از مشکلات ما این است که استاد در دانشگاه فناوری را ایجاد می کند؛ اما این فناوری تبدیل به نوآوری نمی گردد. دره مرگ فناوری نیاز به تحقیقات گسترده دارد و این که چه اقداماتی باید صورت گیرد تا از این دره عبور نماییم.

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم در ادامه با اشاره به مطالب مطرح شده همچون طرح های اشتغال و کارآفرینی، اکوسیستم نوآوری از طرف اعضای هیئت علمی مؤسسه پیشنهاد نمود این موارد در قالب یک تفاهم نامه جامع بین دو طرف اجرائی شود.





منبع:

1401/06/25
08:17:19
0.0 از 5
506
تگهای خبر: آموزش , دانش بنیان , دانشگاه , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
beedownload بی دانلود