ربات ها چه زمانی هم خانه ما می شوند؟

ربات ها چه زمانی هم خانه ما می شوند؟

به گزارش بی دانلود، شرکتهای رباتیک در تلاش هستند تا هوش مصنوعی را به ربات ها القا کنند اما این کار با چالش های فنی و ایمنی همراه می باشد. با وجود دشواری ها، رویای ساخت یک ربات خانگی چندمنظوره همچنان ادامه دارد.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، شرکت آمریکایی «بوستون داینامیکس»(Boston Dynamics) در سال ۲۰۱۳ ربات جدید خود به نام «اطلس»(Atlas) را معرفی نمود. این ربات انسان نما که در رویداد «چالش رباتیک دارپا» رونمایی گردید، می تواند روی زمین ناهموار راه برود، از روی جعبه ها بپرد و حتی از پله ها بالا برود. این مانند رویایی بود که اغلب در داستان های تخیلی به تصویر کشیده می شد. رباتی طراحی شده بود تا مانند انسان عمل کند و قادر به انجام دادن همه کارهای روزمره باشد. به نظر می رسید که مقرر است ربات ها بزودی همه کارهای خسته کننده و طاقت فرسای ما را انجام دهند.
به نقل از گاردین، از آن زمان شاهد جهش های رو به جلو در حوزه هوش مصنوعی، از بینش کامپیوتری گرفته تا یادگیری ماشینی بوده ایم. موج اخیر ظهور مدلهای زبانی بزرگ و سیستم های هوش مصنوعی مولد، فرصت های جدیدی را برای تعامل انسان و کامپیوتر فراهم می آورد اما بیرون از لابراتوار های تحقیقاتی، ربات های فیزیکی تا حد زیادی به کارخانه ها و انبارها محدود می شوند و وظایف بسیار خاصی را انجام می دهند که اغلب پشت حصار ایمنی صورت می گیرند. کار ربات های خانگی هم اکنون به جارو کردن و چمن زنی محدود می شود.
«جنی رید»(Jenny Read) مدیر برنامه رباتیک «آژانس تحقیقات و اختراعات پیشرفته»(ARIA) انگلیس اظهار داشت: اجسام رباتیک از دهه ۱۹۵۰ به صورت اساسی توسعه نیافته اند. من نمی گویم هیچ پیشرفتی وجود ندارد اما وقتی به آن چه در محاسبات و نرم افزار رخ داده نگاه می کنید، تعجب می کنید که پیشرفت چقدر کم بوده است.
ربات اطلس


منبع:

1403/07/04
09:02:50
0.0 از 5
83
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
beedownload بی دانلود