تأثیر محافظتی دارچین و گل محمدی در مقابل گاز ازن

تأثیر محافظتی دارچین و گل محمدی در مقابل گاز ازن

به گزارش بی دانلود، محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک به بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی ادویه دارچین و گل محمدی و مشتقات آن مانند گلاب پرداختند.


به گزارش بی دانلود به نقل از دانشگاه تهران، یافته های رساله مائده محلوجی، دانشجوی کارشناسی ارشد بیوشیمی، با عنوان «مطالعه تاثیر سینامالدهید و فنیل اتیل الکل بر تغییر PH خون و اختار هموگلوبین در نمونه های خون اثر داده شده با اوزون در غلظت بالا» به راهنمائی دکتر عارفه سیدعربی، دانشیار گروه بیوشیمی مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران، نشان داده است که ماده مؤثره ادویه دارچین و همینطور گل محمدی و مشتقات آن مانند گلاب، نقش آنتی اکسیدانی قابل توجهی در خود دارند. در این تحقیق، تغییر ساختار پروتئین هموگلوبین، که فراوان ترین پروتئین موجود در خون است، تحت تاثیر گاز اُزن در بالاترین غلظت، مورد بررسی قرار گرفت. این بررسی نشان داد که اُزن در غلظتی بسیار بالا، سبب ایجاد تغییرات ساختاری در پروتئین هموگلوبین، بعنوان مهم ترین پروتئین انتقال اکسیژن می شود. در ادامه، تاثیر گاز ازن، در حضور ماده های مؤثره‌ی گیاه دارچین و گل محمدی، به ترتیب سینامالدهید و فنیل اتیل الکل، مجدداً آزموده شد و مشخص شد که این دو ماده، به ویژه فنیل اتیل الکل، قادرند نقش بسیار مؤثری در مواجهه با اُزن ایفا کنند. یافته های این تحقیق با عنوان «The molecular effects of ozone on human hemoglobin oligomerisation pre- and post-COVID-19 infection accompanied by favoured antioxidant roles «of cinnamaldehyde and phenyl ethyl alcohol در نشریه Journal of Molecular Structure منتشره شده است.


منبع:

1404/03/21
11:13:53
0.0 از 5
39
تگهای خبر: دانشجو , دانشگاه , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
beedownload بی دانلود