موشک فالکون ۹ به رکورد ۵۰۰ مأموریت رسید
به گزارش بی دانلود، موشک «فالکون ۹» با پرتاب ۲۶ ماهواره «استارلینک» به مدار زمین، پانصدمین مأموریت خویش را انجام داد.
به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، شرکت «اسپیس ایکس»(SpaceX) به یک نقطه عطف بزرگ دیگر در پرتاب دست پیداکرد. یک موشک «فالکون ۹»(Falcon 9) حامل ۲۶ ماهواره اینترنتی «استارلینک»(Starlink) این شرکت در روز پنجشنبه ۱۲ ژوئن ساعت ۲۱: ۵۴ به وقت منطقه زمانی شرقی از پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ در کالیفرنیا پرتاب شد.
به نقل از اسپیس، شرکت اسپیس ایکس در حساب ایکس خود اعلام نمود که ماهواره ها طبق برنامه، حدود یک ساعت بعد در مدار پایین زمین مستقر شدند و با این موفقیت، خانواده موشک های فالکون اسپیس ایکس به یک عدد گرد بسیار قابل توجه دست پیدا کردند.
اسپیس ایکس پنجشنبه شب در یک پست دیگر نوشت: فالکون ۹ پانصدمین مأموریت کلی خویش را به پایان رساند. به همه گروه اسپیس ایکس تبریک می گوییم که در راه موشک های قابل استفاده مجدد سریع، غیر ممکن را ممکن کردند.
مرحله نخست فالکون ۹ سری B1081 پنجشنبه شب به زمین بازگشت و روی سکوی فرود شناور بدون سرنشین اسپیس ایکس در سواحل کالیفرنیای جنوبی فرود آمد. در صفحه وب شرکت در رابطه با مأموریت آمده است: این پانزدهمین پرتاب و فرود برای تقویت کننده بود. رکورد اسپیس ایکس جهت استفاده مجدد از مرحله نخست فالکون ۹ شرکت، ۲۸ پرتاب است.
۲۶ ماهواره جدید استارلینک بزودی به بیشتر از ۷۶۰۰ ماهواره فعال در شبکه استارلینک خواهند پیوست که بزرگترین شبکه ماهواره ای ساخته شده تا به امروز است.
اسپیس ایکس در روز چهارم ژوئن هم مأموریت «استارلینک ۱۱-۲۲» را از پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ در کالیفرنیا پرتاب کرد و پانصدمین پرتاب مداری موشک های فالکون شامل فالکون ۱، فالکون ۹ و «فالکون هوی»(Falcon Heavy) را رقم زد.
با ثبت پرتاب روز پنجشنبه، اسپیس ایکس حالا ۷۲ مأموریت فالکون ۹ را در سال ۲۰۲۵ انجام داده است که ۵۴ مورد از آنها در پشتیبانی از سرویس استارلینک بوده اند.
منبع: beedownload.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب