نصب سكوهای سرچاهی دریایی پژوهشگران كشور در مرز ایران و عربستان

نصب سكوهای سرچاهی دریایی پژوهشگران كشور در مرز ایران و عربستان

پژوهشگران یكی از شركت های دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت سكوهای دریایی و غیردریایی، مخازن نفتی و غیرنفتی و سازه های فلزی شدند و مقرر است در مجتمع فروزان در مرز ایران و عربستان نصب شود ضمن آنكه پروژه توسعه فاز 12 پارس جنوبی به آنها واگذار شده است.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا علی رضا هداوندخانی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان محورهای اصلی فعالیت این شرکت دانش بنیان را طراحی و ساخت تجهیزات در رابطه با صنعت نفت و گاز، خصوصا «تاسیسات دریائی و سازه های خاص» و «طرح های مقاوم سازی ساختمان ها و تاسیسات زیربنایی و صنعتی در مقابل زلزله دانست و اظهار داشت: بر این اساس، نوآوری، بهینه سازی، مستندسازی و انتقال دانش فنی از مهم ترین اصول شرکت در بخش طراحی مهندسی است. خدمات ما در این بخش شامل مطالعات توجیهی، مفهومی، طراحی پایه، طراحی تفضیلی، مهندسی کارگاهی، نظارت و بازرسی فنی می شود.
وی افزود: پروژه سکوی سرچاهی جدید F18 با هدف ساخت یک سکوی جدید در مجتمع فعلی فروزان یا نزدیک به آن از طرف این شرکت اجرایی شده است. این طرح همراه با خطوط لوله درون میدانی و کابل های زیردریایی و گسترش سکوی FX فعلی به میزان ضروری انجام می شود. عمق آب در این میدان در حدود 50 متر است.
هداوندخانی تصریح کرد: این سکوی F18 در فاصله حدود 2 هزار و 100 متری از سکوی FX موجود در مجتمع فروزان ساخته خواهد شد. مجتمع فروزان در مرز ایران و عربستان سعودی قرار گرفته و 110 کیلومتر تا جزیره خارک فاصله دارد. مهندسی سازه این پروژه در سطوح پایه و جزئیات توسط شرکت فرازان سازه دریا (فردا) انجام شده است.
مجری طرح مهندسی پایه و طراحی تفضیلی سکوی S1 در میدان سلمان را از دیگر پروژه های این شرکت دانست و تصریح کرد: این پروژه مشتمل بر کار در دو محل است. اصلاح تاسیسات مجتمع سلمان با هدف افزایش قابلیت پیش بینی چاه های نفت بوسیله افزایش قابلیت های بالابری گاز (gas lift) در تأسیسات سکوی S1 انجام می شود. میدان نفتی و گازی سلمان یکی از مجتمع های فعال تولید نفت در آب های ایران در خلیج فارس است که به فاصله 144 کیلومتری جنوب جزیره لاوان واقع شده است.
برمبنای اعلام معاونت علمی، بگفته وی پروژه توسعه فاز 12 میدان گازی پارس جنوبی از دیگر طرح های اجرایی این شرکت است که هدف از آن تولید گاز و میعانات صادراتی است. بخش فراساحلی این میدان در حدود 100 کیلومتری ساحل عسلویه در خلیج فارس قرار گرفته و کارخانه ساحلی فراورش گاز در منطقه تمباک واقع شده است. تاسیسات موجود در این سکوی خالی از سکنه، معمولا بمنظور جمع آوری سیال، تست چاه، جداسازی آب چگالیده و آب آزاد و پالایش آب نفت دار به کار می روند.



1399/05/02
16:38:34
5.0 از 5
2263
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
beedownload بی دانلود