فناوران با كپی كردن استارتاپ های خوب دنیا قسمتی از ریسك خودرا كاهش دهند

فناوران با كپی كردن استارتاپ های خوب دنیا قسمتی از ریسك خودرا كاهش دهند

به گزارش بی دانلود معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی اظهار داشت: بزرگان استارتاپی كشور نیز هیچ كدام برای نخستین بار در دنیا و ایران ایجاد نشده اند، بلكه همه یك كپی هوشمندانه و ایرانی شده از حوزه های مختلف هستند.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، سیاوش ملکی فر امروز در رویداد مجازی جذب سرمایه در حوزه آموزش از سلسله رویدادهای دوشنبه های استارتاپی صندوق نوآوری و شکوفایی، اضافه کرد: باتوجه به توسعه فناوری در دنیا ما شاهد یک روند بازآفرینی در حوزه آموزش بودیم و شیوع ویروس کووید ۱۹ به این قضیه دامن زد و موجب شد نیاز ما به استارتاپ های این حوزه بیشتر شود.
وی اظهار نمود: باتوجه به شیوع این بیماری در ایران و به پیرو آن اعمال محدودیت ها، قسمتی از بار بیماری کووید ۱۹ در حوزه آموزش را استارتاپ ها انجام دادند.
ملکی فر با اعلان اینکه باتوجه به گذشت هفت ماه از شیوع این بیماری الان بازار برای فعالیت استارتاپ ها در حوزه آموزش عالی و آموزش و پرورش بزرگتر شده است، تصریح کرد: تقاضا نیز بیشتر شده و در این راستا صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تلاش نموده است استارتاپ های توانمند این حوزه را شناسایی و به سرمایه گذاران معرفی نماید.
وی با اشاره به معرفی ۶ استارتاپ حوزه آموزش در این دوره از رویداد، تصریح کرد: از این تعداد استارتاپ، دو استارتاپ توانستند پیش از ورود به این رویداد سرمایه مورد نیاز خودرا جذب کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری با ابراز امیدواری از اینکه شاهد فعالیت استارتاپ های بیشتری در حوزه آموزش باشیم، اضافه کرد: در صندوق پس از این رویداد حداقل یک رویداد دیگر در حوزه آموزش برگزار می شود، چونکه این حوزه بسیار وسیع است و قابلیت فعالیت بیشتر در آن وجود دارد.
وی خطاب به استارتاپ ها اظهار داشت: نیاز نیست در راه اندازی یک استارتاپ، مدل کسب و کاری که تا کنون در دنیا وجود نداشته را خلق نماییم، بلکه کافی است که یک مدل کسب و کار، یک بوم و یک ایده استارتاپی که در دنیا آزموده شده و جواب داده را گرفته و یک اجرای بدون نقص در کشور داشته باشیم.
ملکی فر تصریح کرد: بزرگان استارتاپی کشور نیز هیچ کدام برای نخستین بار در دنیا و ایران ایجاد نشده اند، بلکه همه یک کپی هوشمندانه و ایرانی شده از حوزه های مختلف هستند.
وی اظهار نمود: فناوران می توانند با کپی کردن استارتاپ های خوب دنیا قسمتی از ریسک های خودرا پایین بیاورند، ریسک در حوزه نوآوری بسیار زیاد است که همچون آن ریسک بازار است، بدین سبب فعالان در زمینه استارتاپ با کپی کردن استارتاپ های خوب دنیا می توانند ریسک های خودرا پایین بیاورند.



1399/07/15
23:00:24
5.0 از 5
2069
تگهای خبر: فناوری , كسب و كار , هوشمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
beedownload بی دانلود