میمون های باغ وحش صدای ترافیك را به سكوت ترجیح می دهند!

میمون های باغ وحش صدای ترافیك را به سكوت ترجیح می دهند!

بی دانلود: تحقیقات جدید روی میمون های باغ وحش نشان میدهد كه آنها سر و صدای ترافیكی را به صداهای آرامش بخش ترجیح می دهند، چونكه گفته می شود این سر و صداها مانند صدای گریه های طبیعی آنها در طبیعت است.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، محققانی که در تلاش هستند تا زندگی میمون های حاضر در باغ وحش را بهتر کنند و در این راه به اطلاعات بسیار جالبی دست یافته اند. به نظر می آید که این حیوانات سر و صدای ترافیک را به سایر صداهای آرامش بخش ترجیح می دهند.
دانشمندان میمون های یک باغ وحش در هلسینکی فنلاند را در معرض صدای باران، ترافیک، صداهای آرامش بخش و موسیقی شاد قرار دادند و میمون ها را تحت نطارت قرار دادند.
"ایلینا هیرسکیج داگلاس" محقق دانشگاه "آلتو" فنلاند اظهار داشت: ما فکر می کردیم که آنها از صداهای آرامش بخش مانند موسیقی آرام لذت خواهند برد، اما در واقع دیدیم که آنها صدای ترافیک را ترجیح می دهند.
این صداهای مختلف در یک تونل پخش می شد و میمون ها سر و صدای ترافیک را برای خوابیدن و آراستن خود و دیگر میمون ها در داخل تونل انتخاب می کردند. باآنکه این امکان دارد در ابتدا حیرت انگیز به نظر برسد، اما یک توضیح طبیعی و علمی برای آن وجود دارد.
"کیرسی پینونن" هماهنگ کننده این تحقیقات در باغ وحش می گوید که ترجیح میمون ها امکان دارد به این حقیقت مربوط باشد که صدای جاده شبیه به صدای فریاد و گریه های این حیوانات در طبیعت است.
وی اظهار داشت: این میمون ها در طبیعت برای برقراری ارتباط از صداهای مختلف مانند جیغ زدن، فریاد و غیره استفاده می نمایند و امکان دارد میمون ها این صداها را در صداهای ترافیکی بیابند.
محققان می گویند این آزمایش می تواند با سایر محرک ها هم تکرار شود. "داگلاس" اظهار داشت: بعنوان مثال حیوانات می توانند با نور، گرما یا تغییر دما هم آزمایش شوند. این فناوری بسیار باز است و ما در شرف پل زدن به این حوزه هستیم.
در عین حال، "پینونن" افزود که باغ وحش های دیگر در اروپا به این تحقیق ابراز علاقه کرده اند و آزمایش های آینده امکان دارد شامل افزودن نمایشگرهای بزرگ به قفس حیوانات برای آزمایش آنها باشد.
حیواناتی که برای این آزمایش خاص انتخاب شده بودند، میمون های ساکی صورت سفید متعلق به کشورهای شمالی آمریکای جنوبی بودند که هم اکنون با تخریب جنگل های انبوه در معرض تهدید قرار دارند و خوب است که بدانید این حیوانات در باغ وحش از پناهگاهی امن و راحت برخوردار می باشند.




منبع:

1399/08/18
20:09:37
5.0 از 5
1358
تگهای خبر: دانشگاه , فناوری , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
beedownload بی دانلود