روان آشفتگی از علایم خطرناك كووید-۱۹ در افراد مسن

روان آشفتگی از علایم خطرناك كووید-۱۹ در افراد مسن

بی دانلود: روان آشفتگی(Delirium) یكی از علایم شایع ویروس كرونا در بیماران مسن است و بگفته پژوهشگران از هر سه فرد مسن بالای 65 سال یك نفر در اثر مبتلاشدن به كروناویروس گرفتار روان آشفتگی می شود.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، پژوهشگران اظهار کرده اند روان آشفتگی می تواند برای افراد مسن بسیار خطرناک باشد و احتمال خطر مرگ آنها را ۲۴ درصد افزایش دهد. در این مطالعه پژوهشگران کالج دانشگاهی لندن ۸۱۷ فرد مسن مبتلا به ویروس کرونا را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که از آن میان ۲۲۶ نفر (۲۸ درصد) از آنها گرفتار روان آشفتگی شده اند. میانگین سنی این گروه از افراد ۷۸ سال بود و ۸۴ نفر (۳۷ درصد) از بیماران مبتلا به روان آشفتگی نیز علایم کروناویروس(مانند تب یا تنگی نفس) را نداشتند.
روان آشفتگی یا دلیریوم(Delirium) در حقیقت اختلال کلیِ در اعمالِ شناختی و عدم هشیاری است. هشتاد و چهار بیمار دارای علایم روان آشفتگی در بیمارستان فوت کردند. دانشمندان می گویند روان آشفتگی خطر مرگ را ۲۴ درصد و احتمال بستری شدن در بخش آی. سی. یو را ۶۷ درصد می افزاید. پزشکان بیمارستان عمومی ماساچوست با همکاری دانشمندان دانشگاه هاروارد جهت بررسی دقیق هرگونه ارتباط بین مرگ و میر افراد مبتلا به کووید-۱۹ و روان آشفتگی همکاری کردند.
این بیماری به سبب مشکلات مغزی ایجاد می شود و موجب می شود افراد بیشتر بیمار شوند یا در بیمارستان جان خودرا از دست بدهد برای اینکه بدن آنها بطور کلی ضعیف شده و توانایی بهبودی ندارند و اثرات آن بر روی مغز می تواند طولانی مدت یا دائمی باشد.
در این مطالعه که یافته هایش در مجله "JAMA Network Open" انتشار یافته است پژوهشگران ۸۱۷ فرد مبتلا به کووید-۱۹ بالای ۶۵ سال را در هفت بیمارستان ایالات متحده مورد بررسی قرار دادند.
تب شایع ترین علامت در بیش از نیمی از آنها(۵۶ درصد) بود و ۵۱ درصد از افراد نیز دارای علایم تنگی نفس بودند. ۴۱۲ نفر از ۸۱۷ بیمار(کمی بیش از ۵۰ درصد) نیز سرفه می کردند. روان آشفتگی ششمین علامت شایع بعد از تب، سرفه، ضعف، هیپوکسی و تنگی نفس است.
پژوهشگران گفتند که ویروس کرونا می تواند به مغز وارد شده و آنرا آلوده کند که این امر بر وضعیت روانی فرد تأثیر می گذارد. روان آشفتگی می تواند به سبب سطح بالای گلبول های سفید خون در مغز یا تب ایجاد شود.




منبع:

1399/09/01
12:17:20
5.0 از 5
1430
تگهای خبر: دانشگاه , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
beedownload بی دانلود