محققان آلمانی:

مواد شیمیایی داخل سیب مغز را تقویت می كند

مواد شیمیایی داخل سیب مغز را تقویت می كند

به گزارش بی دانلود محققان ˮمرکز آلمان برای بیماری های تحلیل برنده عصبیˮ(DZNE) در مطالعه اخیرشان اظهار کرده اند، مصرف یک سیب در روز می توانند افراد را از رفتن به پزشکان بی نیاز کند چون که مواد شیمیایی موجود در این میوه می تواند عملکرد مغز را تقویت کرده و خطر مبتلا شدن به بیماری آلزایمر را کم کند.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، دانشمندان می گویند ترکیبات طبیعی موجود در سیب می تواند خطر مبتلا شدن به آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل را کم کند. غلظت زیاد ترکیبات موجود در سیب و گیاهان دیگر که بعنوان "مواد شیمیایی گیاهی" شناخته می شوند، در فرآیندی به نام "عصب زایی یا نوروژنز" سبب ایجاد سلول های عصبی می شوند. نورون ها سلول های بسیار تحریک پذیری هستند و اطلاعات را از راه سیگنال های الکتریکی به دیگر قسمت های بدن منتقل کرده و توانایی یادگیری و حافظه ما را هم تقویت می کنند. در آزمایشات آزمایشگاهی، دو ترکیب کوئرستین موجود در پوست سیب و دی هیدروکسی بیزوئیک اسید(DHBA) در مغز سیب سبب ایجاد سلول های عصبی در مغز موش ها شد.
جالب است بدانید که آب سیب به صورت قابل توجهی سبب عصب زایی نمی گردد، بنابراین است که محققان پیشنهاد می کنند این فواید در مصرف یک سیب کامل موجود است و این فواید به آن میزان در یک لیوان آب میوه سیب نیست.
محققان آلمانی در این مقاله که در مجله "Stem Cell Reports" انتشار یافته است، می گویند: شاید حقیقتی درباره این جمله معروف "خوردن یک سیب در روز پزشک را از شما دور می کند"، وجود داشته باشد. در این مطالعه ما نشان دادیم که هم پوست و هم گوشت سیب حاوی ترکیبات مفیدی برای عصب زایی هستند.
این مطالعه نشان داد که سلول های بنیادی رشد یافته در آزمایشگاه از مغز موش های بالغ، سلول های عصبی بیشتری تولید می کنند و در صورت افزودن کوئرستین یا دی هیدروکسی بیزوئیک اسید هم مرگ سلولی در آنها رخ نمی دهد.
با عنایت به مصرف زیاد آب سیب، محققان همینطور بررسی کردند که آیا مصرف آب سیب کامل بر نوروژنز در موش های آزمایشگاهی تاثیر می گذارد یا خیر. با این وجود، مشخص شد که مکمل آب سیب تأثیر چندانی در نوروژنز یا یادگیری بزرگسالان ندارد.
با این وجود محققان خاطرنشان کردند که یک مطالعه که درسال ۲۰۱۰ انجام شده بود، نشان داده بود که مصرف آب سیب علایم رفتاری را در بیماران مبتلا به آلزایمر بهبود می بخشد.
برای تعیین اینکه آیا کوئرستین، دی هیدروکسی بیزوئیک اسید و سایر عناصر غذایی گیاهی می توانند یادگیری و عملکرد شناختی را در انسان تقویت نمایند یا خیر، مطالعات بیشتری مورد نیاز خواهد بود.
زردینه یا زیست زردینه، عناصر غذایی گیاهی فراوانی هستند که در میوه ها و سبزیجات یافت می شوند و می توانند مسیرهای سیگنالینگ مولکولی را تحت تاثیر قرار دهند که این مورد هم بر توانایی های شناختی تاثیر می گذارد. زردینه یا زیست زردینه غذایی به صورت طبیعی در میوه ها، سبزیجات، شکلات و نوشیدنی هایی مانند چای وجود دارد.
باآنکه گفته می شود که مصرف یک سیب در روز افراد را از رفتن به مطب پزشک بی نیاز می کند، اما متخصصان سال ۲۰۱۹ اعلام کردند، مصرف روزانه دو سیب برای کاهش خطر مبتلا شدن به حمله قلبی یا سکته مغزی بهتر است.
مصرف دو سیب در روز می تواند به کاهش خطر سکته مغزی یا قلبی کمک نماید. محققان آن تحقیق هم در آن زمان گفتند به نظر می آید گفته های پیشینیان درباره فواید مصرف یک سیب در روز حدودا درست بود. فیبر و پلی فنول موجود در سیب بسیار مفید می باشد.



1399/11/25
23:36:56
0.0 / 5
77
تگهای خبر: تولید , متخصص , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱