وزیر علوم تاكید كرد

پویایی، شرط اعطای تسهیلات به استعدادهای برتر

پویایی، شرط اعطای تسهیلات به استعدادهای برتر

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تکیه بر این که اعطای تسهیلات به استعدادهای برتر منوط به حفظ پویایی تحصیلی آنها است، اظهار داشت: ما در این حمایت ها به دنبال ادامه تحصیل این افراد در رشته هایی هستیم که در آن برگزیده شدند، چون که این افراد موفق تر عمل می کنند.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، دکتر محمدعلی زلفی گل در هفتادوهفتمین جلسه هیات رئیسه شورای هدایت استعدادهای درخشان، اضافه کرد: مشاهده می کردیم که معمولاً برگزیدگان المپیادهای دانش آموزی و دارندگان نشان های طلا، نقره و برنز در رشته های دیگر ادامه تحصیل می دادند و ما برای حل این مشکل رایزنی هایی با بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام دادیم تا استعدادهای برتر در همان رشته ای تحصیل کنند که برگزیده المپیاد شده اند؛ چون که این افراد با تحصیل در رشته هایی که برگزیده شدند، موفق تر خواهند بود و حتی امکان دارد به دانشمندانی در سطح جهانی تبدیل شوند.
زلفی گل تصریح کرد: در این خصوص جلسات مختلف کارشناسی در وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری برگزار کردیم و طی آن شرایط توافق نامه برای پشتیبانی از این افراد را تبیین کردیم و بر این اساس غیر از برگزیدگان المپیادهای دانش آموزی، رتبه های اول تا ۱۰۰ کنکور در رشته های علوم تجربی، علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی و همینطور رتبه های اول تا ۵۰ رشته های زبان و هنر هم به شکل ویژه ای حمایت می شوند.
وی با تکیه بر این که شرح این حمایت ها در دفترچه آزمون سراسری قید شده است، افزود: عرضه این تسهیلات به شرط حفظ پویایی تحصیلی استعدادهای برتر میسر است.
وی خاطرنشان کرد: بدین سان می توانیم امیدوار باشیم استعدادهای برتر در آینده مشغول به همان شغلی شوند که در آن مدال المپیاد کسب کرده اند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: همینطور برای رفع نگرانی از آینده شغلی این برگزیده ها تصمیم گرفتیم پس از دوره دکتری و برای پسادکتری از آنها به شکل ویژه ای حمایت نماییم، بگونه ای که اگر تمایل داشتند عضو هیات علمی دانشگاه شوند، هیات اجرایی جذب، زمینه بورس و استخدام آنها را بعنوان عضو هیات علمی فراهم آورد.
زلفی گل ضمن اشاره به توافق نامه تدوین شده بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اظهار داشت: این توافق نامه نیازهای استعدادهای درخشان را مورد توجه قرار داده است. این افراد در دوره تحصیل از یک بورسیه، استفاده و مبلغی هم معادل حقوق وزارت کار بعنوان حقوق دریافت می کنند.
وی تصریح کرد: این توافق نامه آغازی برای قدرشناسی از استعدادهای برتر است و بر مبنای آن زمینه های نرم افزاری و سخت افزاری لازم را برای رشد و شکوفایی استعدادها به کار می گیریم.



1401/05/20
12:40:42
0.0 از 5
690
تگهای خبر: دانشگاه , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
beedownload بی دانلود