در گفت وگو با بی دانلود اعلام شد
شرایط جذب شرکت های فناور برای استقرار در پردیس بیوتکنولوژی پژوهشگاه ژنتیک
بی دانلود: به گزارش بی دانلود، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ضمن اشاره به برنامه ریزی این پژوهشگاه جهت راه اندازی پردیس فناوری در حوزه های بیوتکنولوژی، اظهار داشت: شرکتهای مستقر در این پردیس باید توانایی لازم برای رفع نیازهای ملی و کلان کشور در حوزه های مرتبط را داشته باشند.
دکتر محمدجواد محمدی در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینکه ایجاد قطب ها با عنایت به ظرفیت های آموزش عالی صورت می گیرد، اضافه کرد: دولت به این ظرفیت ها توجه دارد که آیا ظرفیت لازم را برای ایجاد پردیس های فناوری از لحاظ منابع انسانی و تجهیزات و علمی دارند یا خیر و خوشبختانه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک این ظرفیت را دارد.
وی پردیس راه اندازی شده در این پژوهشگاه را در حوزه های زیست ژنتیک، مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی دانست و اظهار نمود: پردیس محلی برای تجمیع شرکتهای دانش بنیان است و ما با تعریف چارچوب هایی تعیین می نماییم که چه شرکت هایی در داخل این پردیس مستقر شوند و بر این اساس از شرکت ها دعوت می نماییم تا در این فضا، استقرار یابند؛ ولی بنا نداریم که شرکت ها چه محصولی را به تولید برسانند، ولی استانداردها را بگونه ای تعریف کرده ایم که شرکت هایی که توانایی تولید محصولات مورد نیاز کشور را دارند، جذب پردیس فناوری پژوهشگاه شوند.
محمدی، اولویت این پژوهشگاه را پاسخگویی به نیازهای ملی و کلان کشور دانست و خاطرنشان کرد: بر این اساس استانداردهایی که برای این پردیس تعریف شده است، بر طبق این اولویت است و شرکتهای فعال در حوزه بیوتکنولوژی می توانند در پردیس مستقر شوند که توانایی فروش بالایی داشته باشند.
رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تصریح کرد: فروش بالا نشان دهنده نیاز کشور است و اگر شرکتی نتواند در این رقابت برنده شوند، نمی تواند در این پردیس ماندگار باشد.
وی قابلیت صادراتی را از دیگر شرایط جذب شرکتهای دانش بنیان حوزه بیوتکنولوژی در پردیس فناوری این پژوهشگاه نام برد و اضافه کرد: به شرکتهای متقاضی استقرار در این پردیس در یک تا دو سال اول تنفس داده می شود تا به رشد قابل قبولی برسند، بگونه ای که به بازارهای ملی و بین المللی دسترسی یابند.
محمدی با تکیه بر این که مرکز رشد این پژوهشگاه به شرکتهای مستقر در پردیس فناوری، خدمات لازم را عرضه خواهد کرد، افزود: ازاین رو یکی از الزامات ما اینست که شرکت ها بتوانند تولیدات در سطح بین المللی داشته باشند و ما شرکتهای متقاضی را به این سمت سوق می دهیم.
وی با اشاره به اینکه در مرکز رشد این پژوهشگاه حدود ۳۰ شرکت مستقر شده است، اظهار داشت: یکی از شرکت ها موفق به تولید کیت های دامپزشکی شده و این محصول درحال پیمودن مراحل ایزو به منظور دریافت مجوزهای لازم از سازمان دامپزشکی است و با فعالیت این شرکت قادر به تولید کیت های پزشکی، دامپزشکی و بیوشیمی خواهیم بود.
محمدی با اشاره به اینکه محصولات این شرکت پیش خرید می شود، تصریح کرد: ما درصدد هستیم که شرکتهای مستقر در این پژوهشگاه به این استاندارد برسند که پیش از تولید محصول، مشتری داشته باشند. ما تمایل داریم که اعضای هیات علمی پژوهشگاه تنها مقاله نویس نباشند، بلکه اساتیدی تربیت شوند که به سمت رفع نیازهای کشور حرکت کنند.
منبع: beedownload.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب