در جشنواره اقتصاد مقاومتی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی تاكید شد

ضرورت برنامه ریزی هوشمند دانشگاه ها در امتداد اقتصاد مقاومتی

ضرورت برنامه ریزی هوشمند دانشگاه ها در امتداد اقتصاد مقاومتی

بی دانلود: در جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت برنامه ریزی هوشمند دانشگاه ها در امتداد اقتصاد مقاومتی تاکید گردید.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، دکتر ابراهیم نامداری، مدیرکل دیوان محاسبات استان تهران در دومین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که امروز در تالار امام خمینی (ره) این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اقدامات برجسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در امتداد انضباط مالی، اظهار داشت: مجموع اقدامات دکتر علیرضا زالی، رئیس دانشگاه و همکاران وی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور زبانزد است.
وی افزود: تا حالا نبود نقشی برای دانشگاه ها در اسناد اقتصاد مقاومتی خلأ بزرگی محسوب می شد تا این که با کوشش های دکتر زالی و برگزاری این جشنواره قدم در این راه برداشته شد.
دکتر نامداری اشاره کرد: برمبنای قانون برنامه توسعه مبتنی بر دانایی پیش بینی می شود دانشگاه ها هوشمندانه باید در امتداد اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی کنند.
مدیر کل دیوان محاسبات استان تهران، اشاره کرد: برمبنای آمار تفکیکی بودجه سالهای اخیر، حسابداری تعهدی و قیمت تمام شده در ۹۹ درصد دستگاه های اجرائی صورت نمی گیرد، اما وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در این جهت پیشقدم شده اند. نتیجه قیمت تمام شده، صرفه جویی است و البته هنوز محقق نشده که امیدواریم کوشش های دکتر زالی الگوی سایر ارگان ها باشد.
وی با اعلان اینکه تزریق ۱۱ هزار میلیارد تومان برای توسعه پروژه های عمرانی و تامین ۹۸ درصد اعتبارات استانی برای طرح های عمرانی، نشان از توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است، اظهار داشت: البته بهتر است قسمتی از حجم این اقدامات از دوش دانشگاه های علوم پزشکی برداشته شود تا توجه بیشتری بر حوزه بهداشت و درمان داشته باشند.
دکتر نامداری در آخر بر ضرورت ادامه شفافیت انضباط مالی خصوصاً در مورد سقف حقوق مزایا و استفاده از ماده ۴۷ در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اصرار کرد.
دکتر بهروز رحیمی، معاون توسعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم ضمن قدردانی از برگزاری جشنواره انضباط مالی توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اظهار داشت: به سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز سفارش می کنم با الگوبرداری از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امتداد ایجاد سازوکارهایی مبتکرانه در زمینه مالی، اجرای چنین برنامه ای را در دستور کار داشته باشند.
دکتر رحیمی اضافه کرد: ایجاد انضباط مالی در هر مجموعه ای نشان از محاسبات دقیق، شفافیت مالی و اجرای بی عیب و نقص ساختارها دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه انضباط مالی به مفهوم انقباض مالی نیست، افزود: هزینه کرد صحیح منابع با رویکرد توجه بیش از پیش به سرمایه نیروی انسانی از اصلی ترین تعاریف استقرار نظام مبتنی بر انضباط مالی است.
وی اشاره کرد: نباید اهداف فردی را از اهداف سازمان جدا دانست، باید برای اثربخش شدن فعالیت ها، پرسنل و نیروی انسانی به عنوان سرمایه در هر سازمان اولویت اصلی باشند.
دکتر رحیمی بر ضرورت تصمیم گیری های کلان مبتنی بر خرد جمعی اصرار کرد و اظهار داشت: بدون شک افزایش مشارکت پذیری به قاطعیت بیشتر در اجرا ختم می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، اصلاح فرآیندهای خرید و انبارداری را دو راه مؤثر برای پیشبرد اهداف متعالی سیستم سلامت عنوان نمود.
ارتقای زیرساخت های آموزشی از دیگر مواردی بود که دکتر رحیمی به آن اشاره نمود و افزود: نباید عنصر آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی به عنوان واحدهای علمی و عمل گرا کوچک تلقی شود، هزینه‎ هایی که برای آموزش صرف می شود، سرمایه هایی هستند که دارایی های بزرگتری را رقم می زنند.



1401/11/03
08:54:01
0.0 از 5
534
تگهای خبر: آموزش , پروژه , دانشگاه , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
beedownload بی دانلود