در بخش كشاورزی و محیط زیست؛

عضو هیات علمی دانشگاه تهران شایسته دریافت جایزه ویژه اکو شد

عضو هیات علمی دانشگاه تهران شایسته دریافت جایزه ویژه اکو شد

بی دانلود: همزمان با اجلاس سازمان همکاری اقتصادی اکو در تاشکند، دکتر طیبه مصباح زاده عضو هیات علمی دانشگاه تهران، شایسته دریافت جایزه ویژه و دیپلم افتخار در بخش کشاورزی و محیط زیست شناخته شد.



به گزارش بی دانلود به نقل از دانشگاه تهران، پروسه انتخاب و معرفی برگزیدگان جایزه اکو (ECO Award) بنا بر مقررات مندرج در شیوه نامه (Modality) سازمان اکو این است که جایزه اکو به افرادی تعلق می گیرد که شهروند کشورهای عضو اکو باشند و پژوهش های آنان در امتداد آثار منطقه ای و همسو با اهداف سازمان باشد.
یکی از برنامه های دستور کار شانزدهمین اجلاس سران اکو در تاشکند، اهدای جوایز اکو است که مراتب توسط رییس جمهور ازبکستان و دبیرکل اکو به برگزیدگان اعطا خواهد شد.
این جوایز در پنج حوزه اقتصاد؛ تاریخ، فرهنگ، ادبیات و هنرهای زیبا؛ علوم و فناوری؛ آموزش و کشاورزی و محیط زیست اعطا می شود.
همزمان با اجلاس سازمان همکاری اقتصادی اکو در تاشکند، دکتر طیبه مصباح زاده عضو هیات علمی دانشگاه تهران، شایسته دریافت جایزه ویژه و دیپلم افتخار در بخش کشاورزی و محیط زیست شناخته شد.
دکتر طیبه مصباح زاده عضو هیأت علمی گروه احیای مناطق خشک و کوهستانی دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران است. وی مؤلف کتاب و مقالات مختلف تحقیقاتی و پژوهشی است.
اثر برگزیده این چهره علمی با عنوان میکروریزائی، با هدف افزایش کنترل فرسایش ناشی از باد و گرد و خاک در دریاچه ارومیه بوده و باتوجه به منطبق بودن موضوع تحقیق با اهداف اکو و داشتن آثار منطقه ای مورد قبول قرار گرفت و به دبیرخانه اکو به عنوان نماینده منتخب کشورمان معرفی گردید.
این عضو هیأت علمی دانشگاه تهران کتاب هایی در عرصه های کاربری زمین و منابع خاک، ارزیابی تخریب اراضی، مهندسی پیشرفته محیط های بادی، اصول و کاربرد تصویر فراطیفی در منابع طبیعی، پروسه ایجاد تپه های ماسه ای و همین طور ارزیابی پروژه های منابع طبیعی تألیف و ترجمه کرده است.
بیش از ۱۵۰ مقاله انگلیسی و فارسی در مجلات و کنفرانس های معتبر بین المللی از دکتر طیبه مصباح زاده ارائه شده است.
عضویت در شورای پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست و همین طور فعالیت به عنوان عضو وابسته مرکز تحقیقات اتمسفری و شرایط جوی ایتالیا همچون سوابق این عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران است. او بتازگی به عضویت شورای سیاستگذاری علمی کنوانسیون مقابله با بیابان زایی سازمان ملل متحد نیز درآمده است.


منبع:

1402/08/28
12:22:56
0.0 از 5
351
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
beedownload بی دانلود